Privat Flyttehjelp

Rask, trygg og effektiv flyttehjelp

Vi vet bedre enn de fleste at en flytteprosess kan være både lang og strevsom. Velger du Rask Flytting kan vi forsikre deg om at jobben gjøres raskt, effektivt, men ikke minst trygt: Våre erfarne ansatte sørger for å behandle dine eiendeler på en skånsom og forsiktig måte for å unngå skader. 

Ingenting er bedre enn å forenkle flytteprosessen. Vi tilbyr derfor også flyttevask og bortkjøring av avfall. Kontakt oss for et pakketilbud. Fyll ut skjema og motta tilbud fra oss!

Bolig

Få et uforpliktende tilbud

Motta tilbud privat
  • Personlig Informasjon
  • Info Gammel Adresse
  • Info Ny Adresse
  • Annen informasjon og send
raskflytting.no logo

FAQ:

Hva skjer dersom jeg har flere/færre ting enn jeg oppga?

Dersom du har mindre ting enn du bestilte for og er innenfor tidsbruken betaler du for det den tiden vi har skriflig avtale om. Siden renholderne har bundet seg til x antall timer til hver enkelt kunde. Hvis du har flere ting enn først antatt vil vi selvfølgelig også ta de resterende møblene, men det blir da et tillegg for x antall timer over den først avtalte tiden.

Jeg er usikker på hvor mange kubikkmeter lasten blir på, hva skal jeg gjøre?

Når du fyller inn info om oppdrag i vårt skjema kan du skrive dette som tilleggsinfo. Skriv ned de største gjenstandene og kort info om omfanget av oppdraget. Deretter er vi behjelpelig med å estimere timer for deg. Rask Flytting vil sende deg et tilbud med et tidsestimat, dette er hva vi tror vil bli omtrent tid for flyttejobben. Det er viktig å presisere at dette tidsestimatet er avhengig av adresse, størrelse på last, avstand til ny adresse og annen info rundt flyttejobben.

Hva skjer hvis vi bruker mer/mindre tid enn bestilt?

Dersom økt tidsbruk skyldes trafikk eller utenforstående hendelser behøver du ikke å betale ekstra. Dersom økt tidsbruk skyldes at du ikke har pakket ferdig vil det bli et lite tillegg i prisen.

Tilleggstjenester til flyttehjelp

Kan bestilles ekstra ved behov: